Türkçe   English   Pусский   Български
Loading...

Д-р Кенан Чавдар

Image

Красива усмивка за добър старт ...

Д-р Кенан Чавдар завършва Стоматологичния факултет към Софийския медицински университет през 1995 г. Специализирал е в Катедрата по Ортодонтия към Стоматологичния факултет на университета Хаджеттепе в периода 1998-2001 г. От 2001 г. до настоящия момент той работи в клиниката си в Истанбул.

Членства


  • Член-учредител на турската алайнер асоциация
  • EOS (Европейско ортодонтско дружество)
  • AAO (American Association of Orthodontists)
  • WFO (Световна федерация на ортодонтите)
  • EAS (Европейската алайнер асоциация)

Нашият център

Ортодонтска клиника „Чавдар“ е клиника, разположена в Бакъркьой, Истанбул, която прилага най-новите техники в ортодонтията със своите съвременни медицински изделия и опитен персонал. Стерилната среда е основен приоритет за нас; Нашата клиника разполага с ULV дезинфекционно устройство, нощни UV C лампи и ОЗОН ГЕНЕРАТОР.

Ортодонтски лечения

В нашия център се прилагат най-новите техники за ортодонтско лечение.

Често задавани въпроси

Какво е ортодонтия?

Ортодонтията се състои от думите Ортос (Прав) / Одон (зъб). Ортодонтията е специалност в денталната медицина, която се специализира в диагностиката, профилактиката и корекцията на различни проблеми със зъбите и челюстите. Сред основните и цели са подобряване и оптимизиране на функциите на лицево-челюстната област, подобряване на общото дентално и орално здраве, и не на последно място - външния вид и естетика на усмивката

Кога да започна ортодонтското лечение?

Лечението най-често започва на възраст между 8 и 12 години, защото децата в този възрастов диапазон имат поне няколко постоянни зъба и постоянните зъби продължават да се появяват. Така че в зависимост от времето, в което започнат да се появяват постоянните зъби, лечението също може да започне.

Има ли възрастова граница за ортодонтско лечение?

Няма възрастова граница за ортодонтско лечение, ортодонтското лечение може да се извършва между 7-70 години. Важното тук е устната хигиена, липсата на кариеси и здрави венци.

Колко струва Инвизалайн?

Няма голяма разлика в цените за терпия Инвизалайн и цените на стандартното лечение.Първото,което трябва да направите е да дойдете в нашата клиника, за да направим дигитално сканиране и да определим кои са най-подходящите за вас брекети.

Онлайн консултации

Image

Изпратете 5 снимки, направени от следните ъгли

Изпратете ни по електронната поща 5 снимки, които сте направили с мобилния си телефон, както е показано в примерното видео. Ако имате, добавете панорамни и латерални цефалометрични рентгенови снимки. Напишете вашето име , фамилия и телефонен номер. Това е началото на дигиталното ортодонтско лечение.

изпратете снимки

Следвайте ни в социалните медии


Отзиви от Google


Свържете се с нас